Op de Bio-beurs zijn al deze trends zichtbaar. Naast een grote hal de laatste trends in mechanisatie zijn er workshops, fooddemonstraties en heel veel verschillende stands. In de ochtend is er een speciale workshop over biologisch ondernemerschap.

Directeur Bionext, Michael Wilde gaat in op de trends en ontwikkelingen binnnen biologisch. Hoe ontwikkelt de markt zich, zowel binnen Nederland als Europa? Want groei van de sector is alleen mogelijk met een groeiende vraag vanuit de consument. En wat is de rol van de Europese en de Nederlandse overheid hierbij?

Twee jonge ondernemers, een akkerbouwer en een veeteler vertellen over hun ervaringen met het biologisch ondernemerschap. Waarom hebben ze hiervoor gekozen en wat vinden zij de voor- en nadelen van het biologisch zijn? Hoe hebben ze hun afzet geregeld en wat zijn hun plannen voor de toekomst?

Afsluitend vertelt een inkoper van een supermarktketen / iemand die veel van retail weet over hun visie op biologisch. Hoe kijkt een supermarkt naar biologisch? Wat voegt het toe aan het assortiment en wat verwachten ze van biologisch in de toekomst? Wat betekent dat voor de ondernemers die het product produceren?

> Aanmelden via het inschrijfformulier

Organisator:
Praktijkcluster Agro
Datum:
13 januari 2022, 10.30 – 12.30 uur
Locatie:
LIve (ov) in Brabanthallen, Online
Terug naar boven