![]()
Het thema dit jaar is: samen kennisdelen voor toekomstbestendig onderwijs.
Er is dit jaar extra veel tijd om elkaar te ontmoeten. We praten je helemaal bij over de vele ontwikkelingen op het gebied van food en je kunt netwerken met collega's uit het hele land. Alle fooddocenten zijn welkom: vmbo-mbo-hbo. Het wordt een inspirerende én gezellige dag.
Programma
09.30 – 10:00 uur:
Ontvangst
10.00 - 10:15 uur:
Opening en welkom
10.15 – 11:15 uur:
Keynote: Kus de foodinnovator in jezelf wakker!
Mary van Hoek-Hendriks is helemaal thuis in voedselinnovatie. Ze werkte jaren in de foodindustrie én in het onderwijs. Haar keynote gaat over hoe je van food onderwijs een avontuur maakt. Breek regels, verzamel bondgenoten en creëer rebels die de toekomst van food vormgeven. Eerlijk, duurzaam en sociaal. Lees ook het H@P-artikel: Kus de food innovators in je klas wakker.
11.15 – 11:30 uur:
koffiepauze en naar workshopruimtes
11.30 – 12:30 uur:
Workshopprogramma ochtend (kennis)
12.30 – 14.00 uur:
LUNCH & netwerkactiviteit
14.00 – 15:45 uur:
Workshopprogramma middag (activiteit)
15.45 – 16:15 uur:
Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we de dag af
Op de hoogte blijven
Je kunt je in januari inschrijven. Wil je op de hoogte blijven en hiervan bericht krijgen? Meld je aan voor onze Food for Teachers nieuwsbrief.
Praktijkcluster Food van CIV Groen
Donderdag 12 maart 2025
House of Skills in Almelo (Zone College)
