(Foto: Joshua Choate via Pixabay)

De online bijeenkomst op 16 april biedt een gevarieerd en interactief programma om ideeën voor projecten uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Het programma op hoofdlijnen (zie ook AGENDA):

  • 10:00-12:00 Doel en achtergrond van het NWA-programma, inspirerende sprekers (Werner Schouten namens Jonge Klimaatbeweging en Machteld Huber over Positieve Gezondheid) en sessies over domeinoverstijgende vraagstukken
  • 12:00-14:00 Lunchblok met de mogelijkheid om 1-op-1-gesprekken te voeren en een Q&A-sessie over de NWA-call for proposals
  • 14:00-16:00 Verdiepende themasessies en next steps

Het programma zal op basis van uw input nader worden ingevuld. Daarom vragen we om tijdig uw profiel in te vullen. In de week voor de bijeenkomst maken we het definitieve programma bekend en kunt u zich inschrijven voor specifieke sessies. De 1-op-1-gesprekken kunt u voor die tijd al inplannen (ga naar Hoe werkt dit platform voor instructies).

Platform: kansen voor nieuwe samenwerking

Om matchmaking zo optimaal mogelijk te faciliteren is naast de bijeenkomst ook een matchmakingsplatform ingericht, een primeur voor dit NWA-programma. Na registratie krijgt u toegang tot dit platform, waarmee u verschillende opties heeft om expertise te zoeken en nieuwe samenwerkingen te vormen met partijen uit diverse sectoren. Kijk op Hoe werkt dit platform voor uitleg en mogelijkheden. 

We hopen met dit platform bij te dragen aan het ontstaan van nieuwe netwerken, die niet meerwaarde hebben voor dit NWA-programma, maar ook voor andere initiatieven of toekomstige programma's. Het platform zal in ieder geval bestaan tot de deadline voor indiening van beknopte aanvragen (3 juni 2021). 

Informatie over de call

Kijk voor meer informatie over de call for proposals bij NWA-call.

Meer informatie en aanmelden

Organisator:
NWO
Datum:
16 april
Locatie:
Online
Terug naar boven