Lentekriebels… bij ons borrelt het van de nieuwe ideeën en activiteiten. We nemen je graag mee in deze flow en nodigen je uit voor onze ‘Groen Kennisnet op bezoek’ sessie op 15 april van 15.00 tot 16.30 uur. Groen Kennisnet reist af naar Astrid Manhoudt, lector Weidevogels bij van Hall Larenstein. Ze neemt ons mee de wei in en laat zien welke kennis beschikbaar is op het nieuwe portaal over boerenlandvogels.

Daarnaast informeert Rikus Marring (programmamanager Groen Kennisnet 3.0) je over vernieuwingen binnen Groen Kennisnet en de ontwikkeling van ons nieuwe platform.

We ontvangen je graag op deze middag! Klik hier om je aan te melden. (Meld je aan voor 12 april).

 Programma

  • 15.00 Inloop
  • 15.15 Opening
  • 15.25 Interview met Rikus Marring - Groen Kennisnet 3.0
  • 15.45 Actieve pauze
  • 15.55 Op bezoek bij Astrid Manhoudt: Boerenlandvogels
  • 16.30 Einde

Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan beide sprekers.

Meer informatie:

Ontwikkelingen Groen Kennisnet 3.0 - Rikus Marring

Groen Kennisnet, het grootste ‘groene platform’ in Nederland, ontwikkelt door. De eerste ontwerpen van Groen Kennisnet 3.0 staan in de startblokken. Linda van Os (innovatiemanager WUR) gaat in gesprek met Rikus Marring (programmamanager Groen Kennisnet 3.0) over de ontwikkeling van Groen Kennisnet 3.0. Hij deelt met ons de tussenstand en licht graag een tipje van de sluier.

Boerenlandvogels – Astrid Manhoudt

Team Groen Kennisnet reist af naar Astrid Manhoudt. Astrid neemt ons mee met het thema ‘boerenlandvogels’ de wei in en vertelt meer over de kennis die beschikbaar is op het nieuwe portaal over boerenlandvogels.

Meer informatie over Groen Kennisnet 3.0?

Ons doel is een modern, interactief platform dat aansluit bij de wensen van gebruikers uit onderwijs, onderzoek, overheid en bedrijfsleven met impact op de praktijk. Heb je vragen, stuur dan een mail naar rikus.marring@wur.nl. Of kijk op onze Groen Kennisnet 3.0-pagina

 
(Bron foto:  Jill Wellington via Pixabay)

Organisator:
Groen Kennisnet
Datum:
15 april 2021 15:00 tot 16:30
Locatie:
Online
Terug naar boven