De groene sector speelt een belangrijke rol in de oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Om het verschil te blijven maken, mag  het groene domein in Nederland nog meer in de ontwikkelstand komen.

Maar wat wil de groene werknemer zelf? Hoe staat deze medewerker in zijn of haar werk? Wat zijn drijfveren en behoeftes als het gaat om leren en ontwikkelen? Zou het niet mooi zijn als er meer inzicht ontstaat in wat echt aansluit bij verschillende typen mensen werkzaam in het groene domein?

"Van doelgerichte aanpakker tot nuchtere doener. De Groene Persona’s brengen complexe materie terug tot de essentie"

 
Op basis van de onderzoeksgegevens over 2300 werkenden, waarvan 650 in het groene domein, hebben we een vertaalslag naar vier groene persona’s gemaakt. Deze zijn getoetst in gesprekken met verschillende werkgevers in het groene domein. 

Maak 31 mei kennis met deze vier groene persona’s. Hoor hoe je hen motiveert en over diverse passende leervormen. Dit instrument helpt je om de juiste snaar te raken bij jouw medewerkers. Of gebruik het om beter aan te sluiten bij jouw doelgroep als aanbieder van leren en ontwikkelen.

Aanmelden voor webinar 31 mei 2022

>> Alvast meer lezen over de groene persona's

Organisator:
Groenpact, versnellingsprogramma Arbeidsmarkt
Datum:
31 mei 2022 - 13.00-14.00 uur
Locatie:
Online via Zoom
Terug naar boven