Publicatiedatum: 4-05-2020

Met ingang van 1 mei neemt Bart van Leeuwen de rol van programmamanager CIV Groen op zich. Hiermee is de ‘workforce’ van het CIV Groen compleet. Van leerdam is geen onbekende in de Agri & Food wereld. Vanaf 1993 is hij in diverse functies actief in de sector bij het Landbouwschap, NCB, ZLTO, LTO Noord, de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) en Kennispoort Regio Zwolle.

 Met ‘Bart lijnt op’ werkt hij sinds 2013 als zelfstandig adviseur en helpt hij opdrachtgevers met keuzes die passen bij de ‘bedoeling’ van de organisatie en gedragen worden door de mensen. Bart heeft ook ervaring met het groene onderwijs.

Zo was hij projectleider mbo in de fusie van AOC Oost en AOC Groene Welle en is hij door Zone.College en Lentiz Onderwijsgroep ingezet voor projecten rondom strategie, onderwijsvernieuwing en samenwerking met bedrijfsleven.

 De trekkers van de praktijkclusters zijn:

  • Arry Verhage (praktijkcluster Food)
  • Nico van Hemert (praktijkcluster Tuinbouw en Uitgangsmaterialen)
  • Mirjam van Bree (praktijkcluster agro, per 1 mei)
  • Cor Duim (praktijkcluster Dier)
  • Gert Meijer (praktijkcluster Natuur en Leefomgeving)

Foto: Bart van Leerdam & Shutterstock

Meer lezen?

Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief. Je ontvangt elke maand een selectie van de nieuwste ‘Groen in Actie’ verhalen, nieuws en events.

Dit groene verhaal is
mede mogelijk gemaakt door:

CIV Groen

Meer lezen?

Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief. Je ontvangt elke maand een selectie van de nieuwste ‘Groen in Actie’ verhalen, nieuws en events.