In de editie 2020 willen we de week inrichten rond het thema ‘verbinding’. Wat eten we en hoe komt het op mijn bord? Samen en gezond koken en eten wordt in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. In Dutch Food Week stimuleren we het kennis delen met elkaar op allerlei vlakken en nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Het duurt nog best lang tot het 10 oktober is. We willen daarom positief maar realistisch vooruitkijken. Realistisch omdat natuurlijk ook de organisatie van Dutch Food Week oog heeft voor de omstandigheden waarin we met elkaar verkeren. Maar ook positief. Vanuit de gedachte: als we nu niets doen, weten we zeker dat we in oktober niets hebben.

Dutch Food Week heeft in zes jaar tijd een prachtige traditie opgebouwd in heel Nederland. Een traditie waardoor Nederland nadrukkelijker bezig is met voedsel. Hoe het er van 10 t/m 17 oktober uitziet, weten we nu nog niet. Om straks een week vol mooie initiatieven aan Nederland te kunnen presenteren in een sterke campagne, is het wel belangrijk om nu de datum bekend te maken.

Organisator:
Dutch Food Week
Datum:
Zaterdag 10 oktober t/m zaterdag 17 oktober 2020
Locatie:
Heel Nederland
Terug naar boven