De organisatie is in handen van de coöperatie Leren voor Morgen i.s.m. Yuverta. Laat je tijdens de livestream verbazen en inspireren door de verhalen van de winnaars, doe mee aan de quiz en stem voor de publieksprijs van de beste good practices in het mbo op gebied van gezondheid & welzijn en betaalbare, duurzame energie (SDG 3 en 7). Bekijk hier het persbericht, deel dit met je collega’s en andere geïnteresseerden, en meld je aan voor de livestream.

> Hier aanmelden

Voorafgaand aan de livestream vindt van 13.00 – 14.30 een (besloten) workshop plaats over strategie-ontwikkeling rond duurzaamheid in het mbo. Duurzaamheidscoordinatoren en bestuurders van de deelnemende instellingen aan de SustainaBul mbo ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging. Bestuurders van de top 3 van de SustainaBul mbo en winnaars van de prijzen beste in de categorie Bedrijfsvoering en beste in de categorie Onderwijs/Praktijk worden uitgenodigd op de locatie in Dordrecht om de prijzen in ontvangst te nemen tijdens de livestream.

Tot ons grote verdriet kunnen alle andere geweldige activiteiten die we op 10 december gepland hadden door de situatie rondom corona niet doorgaan. Na lang wikken, wegen, het formuleren van nieuwe plannen die ook omgegooid moesten worden hebben we besloten tot bovengenoemd programma. We realiseren ons dat dit voor veel mensen een teleurstelling is. Heel veel dank voor jullie prachtige aanbod en enthousiasme, wij hopen dit vast te kunnen houden tot betere tijden, hopelijk volgend jaar!

Organisator:
Leren voor Morgen & Yuverta
Datum:
Vrijdag 10 december, 15.00-16.15 uur
Locatie:
Online
Terug naar boven