Deze pps’en en projecten hebben elk hun specifieke focus en hebben ook veel raakvlakken en overeenkomsten in de weg die ze afleggen. Daarom nodigen we jullie uit het komende jaar etappes samen te reizen. Om nieuwe inzichten tegen het licht te houden, innovatieve projecten te laten zien en ervaringen te delen, organiseert Katapult een studiereis van zuid naar noord Nederland in drie etappes. Je kunt de etappes los van elkaar bezoeken, maar alle drie is natuurlijk leuker.

Elke etappe brengen we een bezoek aan verschillende projecten waar we een kijkje in de keuken krijgen, en gezamenlijk de verschillende aspecten van een pps bespreken.

We beginnen in Zuidwest Nederland waar we boeiende projecten en samenwerkingen in Zeeland, Breda en het Westland aandoen. Onderweg is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen. Zo is dit een uitgelezen kans om mensen te leren kennen, je horizon te verbreden en antwoorden te vinden op de uitdagingen binnen je pps.

We streven naar een gevarieerde groep van mensen. Dat betekent mensen met verschillende rollen in pps’en, zowel uit bedrijfsleven als onderwijs, zowel kartrekkers als deelprojectleiders en communicatiespecialisten. Voor iedereen valt er genoeg te leren, zien en beleven, dus ga mee op onze energieke studiereis en laat je inspireren.

Organisator:
Katapult
Datum:
voorjaar 2024
Locatie:
Zuidwest Nederland
Terug naar boven