Save the date

Op donderdag 23 maart 2023 is dé dag waarop waarop iedereen die betrokken is bij mbo food elkaar weer ontmoet, voor een dag vol kennis, inspiratie en foodinnovaties.

Dit jaar is het thema: de toekomst is FOOD! Wat zijn de nieuwste trends als het gaat over voeding? We kijken onder meer naar de voedseltransitie, technologie, arbeidsmarkt en onderwijs. Met interessante sprekers, kennissessies, workshops en innovatieve start-ups die komen vertellen over hun ervaring. Mis het niet!

"Voor iedereen die betrokken is bij mbo foodonderwijs!"

 In 2022 waren we bij de Groene Afslag in Laren. Het thema was smaak, Peter Klosse kwam hier over vertellen en er waren tal van kennissessies en workshops. Wat een feest vol inspiratie en ontmoeting! Geniet hier nog even na van deze editite. Ook interessant als je er niet bij was, alle presentaties zijn te downloaden.

Ben jij er bij op 23 maart? Verheug je maar vast op inspiratie, kennis en netwerken rondom:

  • Vernieuwingen in foodonderwijs.
  • Innovaties in het food bedrijfsleven.
  • Samenwerking in de regio tussen foodonderwijs, bedrijfsleven en overheid.

"De toekomst is food!"

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je aan voor onze Food for Teachers nieuwsbrief.

Organisator:
Praktijkcluster Food van CIV Groen
Datum:
Donderdag 23-03-2023, 10.00-16.00 uur
Locatie:
Mauritskazerne in Ede
Terug naar boven