Het groen onderwijs kenmerkt zich door innovatie, vernieuwing en creativiteit. Steeds meer studenten zijn al in de schoolbanken ondernemend genoeg om een eigen bedrijf te beginnen. Dutch Food Week wil dit ondernemerschap stimuleren door ze de kans te geven om hun (business) idee, concept of eigen bedrijf te pitchen tijdens de Dutch Food Week KickStartShow. 

Een business panel, bestaande uit bijzondere ondernemers en experts uit de agrifoodwereld, beoordeelt de ideeën van maximaal 15 pitchers tijdens de Dutch Food Week KickStartShow op donderdag 16 december 2021 bij Jamfabriek in ’s-Hertogenbosch. Slechts drie van de pitchers gaan met een prijs (coaching & geldprijs: 2500, 1500 & 1000 euro) naar huis, daarnaast is er ook een aanmoedigingsprijs.

"Ken jij die foodheld met een goed idee?"

Het DFW-netwerk tipte ons om eens bij jou aan te kloppen om te vragen of jij die foodheld(en)/studenten kent die wij zoeken voor de Dutch Food Week KickStartShow.

Voor wie?

Om mee te kunnen doen, moeten pitchers een studie volgen óf een studie hebben gevolgd (max. 3 jaar afgestudeerd) die is gerelateerd aan het groen onderwijs.

Foodconnectors van de Toekomst

De Dutch Food Week KickStartShow wordt georganiseerd in samenwerking met GroenPact en behoort tot het programma ‘Foodconnectors van de Toekomst’. Samen willen we de aantrekkingskracht van de groene sector vergroten en de boer-burger relatie versterken. 

Ken jij de foodheld met hét gouden idee? Tip hem of haar dan over onze KickStartShow.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dutchfoodweek.nl met daarin:

  • Contactgegevens
  • Korte uitleg over ‘het gouden idee’
  • Korte motivatie om mee te doen aan de KickStartShow

Je kunt contact opnemen via 06 1587 4254 voor aanvullende vragen of suggesties. We horen graag van je! 

Organisator:
Dutch Food Week
Datum:
10 februari 2022
Locatie:
Jamfabriek in ’s-Hertogenbosch
Terug naar boven