Bart Götte neemt ons in een boeiend betoog mee in zijn visie op de groene arbeidsmarkt van de toekomst. Daarna gaan we met elkaar in gesprek, onder leiding van Laura Roebroeck. Voor welke uitdagingen staan we nu eigenlijk in onze sector, hebben we dat echt goed in beeld? En: wat is er nodig om deze uitdagingen het hoofd te bieden?

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en de voorspellingen wijzen erop dat dit nog zeker 30 jaar zal duren. Tegelijkertijd hebben we te maken met  grote transitie opgaven. Dat vraagt een andere manier van kijken en een andere manier van organiseren. Wat zijn onze perspectieven gericht op benutten van beschikbaar arbeidspotentieel? En wat zijn andere perspectieven op werk?

De opbrengst van deze sessie is een van de bouwstenen voor Groenpact 4.0

Bart Götte is oprichter van FutureFlock. Hij houdt zich bezig met werk, organisaties en toekomstverkenningen. Anticiperen op wat gaat komen, dat vindt hij interessant. Götte is ook hoofddocent van de executive course ‘The Future of Work’ aan de UvA Academy for Continuing professional development van de Universiteit van Amsterdam. Hij is nauw betrokken bij Groenpact.

Lees meer

Tijdens de strategische discussie is er volop ruimte voor het stellen van vragen en het gesprek met elkaar voeren.  We sluiten af met een borrel om na te praten.

Programma:

14.00 uur – Inloop

14.30 uur - Lezing Bart Götte

15.30 uur – Interactieve strategische discussie onder leiding van Laura Roebroeck

16.30 uur - Netwerkborrel

De lezing is bij Aeres MBO, aan de Barnseweg 3 in Barneveld. Deze locatie is goed met de trein bereikbaar.  Zie hier voor de routebeschrijving

Na aanmelding rekenen we op je komst. Mocht je niet kunnen, meld je dan voor 10 oktober af. Bij no-show zonder afmelding wordt 40 euro in rekening gebracht.

Organisator:
Groenpact
Datum:
Vrijdag 13 oktober
Locatie:
Aeres MBO, Barnseweg 3, 3771 RN Barneveld
Terug naar boven