Maak kennis met de toekomst.

In 2050 is de wereldbevolking met 2.2 miljard mensen gestegen. Ook neemt de welvaart toe. De wereldwijde vraag naar veilig en duurzaam voedsel zal hierdoor explosief stijgen. Terwijl de beschikbare oppervlakte voor land- en tuinbouw afneemt. Dit vraagt om innovatieve oplossingen.

De Nederlandse glastuinbouw is een wereldspeler op dit gebied. Op de GreenTech maak je kennis met hightech oplossingen zoals robotics/AI, vertical farming, crops, sustainable water & energy solutions en Greenhouse technology. Zo ontdek je hoe de glastuinbouw van de toekomst er uit kan zien. Dit is alles met een gegronde, wetenschappelijke onderbouwing.

HortiTalent 2023

Op 15 juni biedt de AVAG een boeiend en leerzaam programma aan voor scholieren en studenten. Bij dit programma zijn ook AVAG leden aangesloten die zich enorm verheugen op de komst van de studenten.

Kom ook! Om de GreenTech samen met scholieren en studenten te bezoeken kunnen docenten zich gratis inschrijven. Mocht u samen met uw MBO studenten willen komen, dan bestaat ook de mogelijk dat wij het busvervoer voor jullie regelen. Hierover nemen we na uw inschrijving contact met u op!

Organisator:
AVAG | Greenhouse Technology Center
Datum:
Donderdag 15 juni 2023
Locatie:
RAI - Amsterdam | GreenTech
Terug naar boven