Deze dag is uniek doordat bezoekers geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen binnen de boomkwekerij sector. Met demonstraties worden toepassingen getoond voor de praktijk. Deze demonstraties sluiten aan op de actualiteiten. Het thema duurzaamheid en innovatie zal op elke bijeenkomst centraal blijven staan. Aanvullend zullen diverse bedrijven demonstraties voeren in de rondgangen alsook hun kennis delen met een bedrijvenmarkt.

Deze Innovatiedag is deels onderdeel van het Bright 5² innovatieproject. Dit is een project waarin meerdere sectoren, gedurende 5 jaar teelt gerelateerde innovaties initiëren, uitvoeren en delen vanuit de ondernemers zelf.  U heeft de keuze om deel te nemen in de ochtend of in de middag. Het programma is beide keren hetzelfde. Ieder dagdeel ontvangen we 50 personen en de rondgang zal plaatsvinden in groepen van 5 personen. 

We volgen de COVID richtlijnen van de Overheid en het RIVM die vanaf 1 juli gaan gelden en zijn blij u te mogen melden dat we een goedkeuring hebben ontvangen vanuit Bureau erkenningen om deze bijeenkomst te mogen organiseren voor u.

Meer informatie bij Compas Agro

Aanmelden Innovatiedag Boomkwekerij

Organisator:
Compas Agro
Datum:
Donderdag 3 september 2020
Locatie:
Fieldlab Compas Agro | Brightlands Campus Greenport Venlo
Terug naar boven