In gesprek over jouw toekomst

Tijdens dit evenement schuiven we met z'n allen aan tafel! Aan iedere tafel gaat onder leiding van een tafel host een bestuurder van een bekend agrifood- of tuinbouwbedrijf in gesprek met de toekomstige generatie leiders (studenten en young professionals). Aan tafel zullen diepgaande gesprekken gevoerd worden over de huidige uitdagingen in de sector en hoe we ermee om kunnen gaan. Want wat zou jij doen als je aan het roer zou staan van een bedrijf in deze sector? 

Verschillende generaties

Als verschillende generaties aan tafel schuiven, is het ook belangrijk om de verschillen tussen generaties met betrekking tot de toekomstige werkomgeving te bespreken. Niemand minder dan Thijs Launspach zal hierover een inspirerende keynote presenteren. Thijs is psycholoog, trainer, spreker en bestsellerauteur. Daarnaast is hij columnist van het AD, podcastmaker, docent aan The School of Life en gast in tal van programma’s. Hij schreef verschillende boeken, waaronder Het Millennial Manifest (2017), Fokking Druk (2018), Werken met Millennials (2019), Werk Kan Ook Uit (2020) en Je Bent Al Genoeg (2022).

Kortom, ben jij onder de 35 jaar oud en wil jij samen met bestuurders de toekomst van de agrifood sector vormgeven? Meld je dan nu snel aan en laat jouw stem horen! 

Schets mee aan de toekomst! Schrijf je direct in! 

Praktische informatie: 

  • Datum: dinsdag 10 oktober
  • Tijd: 13:00 tot 18:00 uur
  • Locatie: Blue City - Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam
  • Jij bent onder de 35 jaar oud
  • Aanmelden verplicht! 

Over Groenpact Jongerenplatform

Het Groenpact Jongerenplatform verenigt jongeren in Nederland die werken aan een gezond, eerlijk en transparant voedsel- en landbouwsysteem, inclusief bijpassend onderwijs. Ons platform bundelt het gemeenschappelijke geluid van de nieuwe generatie. De generatie die zich inzet voor een voedselsysteem dat gezond, duurzaam en eerlijk is. De generatie die haar stem laat klinken in het bestuurs- en beleidskamer. De generatie die samenwerkt en bruggen slaat om zo concrete stappen te maken. Groenpacht Jongerenplatform is geen organisatie, wij zijn een generatie!

Over Dutch Food Week 

Dutch Food Week is de week van ons eten van 7 t/m 14 oktober! In heel Nederland vinden activiteiten plaats om ons voedsel onder de aandacht te brengen en meer bewustzijn te creëren. Ons voedsel heeft te maken met onze gezondheid, ons sociale leven en meer dan ooit onze toekomst. Bekijk op de website wat er tijdens Dutch Food Week te beleven valt en hoe jij daarin een rol kan spelen! www.dutchfoodweek.nl 

Bekijk hier de aftermovie van Let's Grow Together 2022. Of lees het verslag.

Organisator:
Groenpact Jongerenplatform
Datum:
10 oktober 2023, 13:00 tot 18:00 uur
Locatie:
BlueCity in Rotterdam
Terug naar boven