Kortom: met talent samenwerken helpt ze verder! Dit motto staat centraal op de 2e landelijke conferentie voor pro, vso en de (v)mbo-opleidingen die zich inzetten voor deze jongeren.

Porgramma

In het plenaire deel van de conferentie wordt ingegaan op het belang van talentontwikkeling en samenwerking tussen allen die bij deze doelgroep zijn betrokken. In de deelsessies is er aandacht voor onder meer good practices, de rol van de gemeente, ESF-subsidies en de inzet van kwalificatiestructuur. Binnen de groene sector wordt al veel maatwerk geleverd, bijvoorbeeld in projecten als GroenStart.

Nieuwe pagina 1

Een dag waar u inspiratie, voorbeelden uit de praktijk en inzichten kunt halen die van belang zijn voor de overstap van deze jongeren van school naar werk en voor de samenwerking in de regio.

Deze dag is zeker ideaal als studiedag voor het gehele team! Er zijn:

  • informatieve bijdragen over het belang van loopbaanontwikkeling voor deze jongeren (Marinka Kuijpers) en over samenwerking in de regio vanuit de Bedrijfstakgroep Entree MBO Raad (Martijn Kool);
  • inspiratie over talent door Rahma El Mouden en door Ivo Mijland;
  • deelsessies waarin expertise wordt gedeeld over onder meer diplomering / certificering, maatwerk, techniekimpuls, ESF-subsidie, etc.;
    een informatiemarkt en
  • vele honderden collega's uit het land om ervaringen mee te delen.

Meer informatie

Aanmelden

Organisator:
Actis Seminars
Datum:
22 september 9:00 - 18:00
Locatie:
Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk
Terug naar boven