Plenair programma

Na de opening door dagvoorzitter Glenn van der Burg schetst Johan Osinga, directeur-generaal Regie Organisatie Transitie Landelijk Gebied bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, een beeld van het speelveld van de groene sector. Aan de hand van zijn toekomstvisie gaan diverse experts de discussie aan. Wat zijn de consequenties voor onderzoek en onderwijs? En wat wordt er van bedrijfsleven en beleidsmakers gevraagd?

Associate lector Mauro Gallo van het lectoraat Biomimicry zal samen met Business Developer Plant Jan-willem Donkers vertellen over innovatie met biomimicry, oftewel hoe we van de natuur kunnen leren om duurzame oplossingen te creëren. Het laatste woord is aan het Groenpact Jongerenplatform, als stem van de toekomst. Hoe kunnen we samen impact maken?

Werkateliers

In de verrassende en inspirerend werkateliers van Open Atelier CoE Groen ga je op interactieve wijze met elkaar in gesprek, speel je een game of word je uitgedaagd door de workshopleider(s).  

Guided Tour

Tijdens een guided tour maak je kennis met allerlei projecten, tentoongesteld als kunstwerken. De ‘kunstenaars’ gaan graag met je in gesprek in de pauzemomenten.

Open Atelier Groen is een dag die je niet mag missen. Meld je snel aan, want er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tot 7 december!

Organisator:
CoE Groen
Datum:
7 december 2023
Locatie:
Mauritskazerne in Ede
Terug naar boven