Er valt letterlijk en figuurlijk veel te proeven voor deelnemers op het Food for Teachers live event. We hebben een programma om van te smullen! 
Je kiest je eigen programma door de dag heen.

  • Food-, bedrijfsleven- en onderwijsinspiratie
  • Proeven, ervaren en kennis
  • Volop tijd en ruimte om te netwerken

Voor iedereen die betrokken is bij mbo foodonderwijs!

  >> Direct aanmelden

Programma:

9.30 - 10.00 uur: Inloop

10.00 - 10.10 uur: Opening & lancering van online Magazine H@P

10.10-10.30 uur: Keynote speaker Peter Klosse, smaakprofessor
Over smaak: wat kun je ermee en hoe is smaak van belang voor de voedseltransitie naar een duurzaam voedingspatroon?

10.45 - 12.15 uur: Kenniscafé, kies twee inhoudelijke kennissessies

12.15- 13.30 uur: verrassende en duurzame lunch, smaaksensaties gegarandeerd!

13.30 - 14.45 uur: kies twee actieve workshops: proeven, ervaren, doen!

14.45 - 15.30 uur: Smaakcafé: speeddaten met ondernemers van innovatieve food start-ups

15.30 uur: netwerkborrel

 Ben jij er live bij? Meld je aan!

Wil je alleen op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Organisator:
CIV Groen, praktijkcluster Food
Datum:
25 november 2021 10.00- 16.00 uur
Locatie:
De Groene Afslag - Laren
Terug naar boven