Vanwege de oplopende corona besmettingen hebben we besloten om ons live event uit te stellen naar 2 jui 2022. Want proeven, dat moet natuurlijk live!

Er valt letterlijk en figuurlijk veel te proeven voor deelnemers op het Food for Teachers live event volgend jaar. We hebben een programma om van te smullen! Je kiest je eigen programma door de dag heen.

  • Food-, bedrijfsleven- en onderwijsinspiratie
  • Proeven, ervaren en kennis
  • Volop tijd en ruimte om te netwerken

Voor iedereen die betrokken is bij mbo foodonderwijs!

  >> Je kunt wel alvast aanmelden, dan krijg je van ons de komende tijd alvast wat leuke smaakmakers in je mailbox

Programma:

9.30 - 10.00 uur: Inloop

10.00 - 10.10 uur: Opening 

10.10-10.30 uur: Keynote speaker Peter Klosse, smaakprofessor
Over smaak: wat kun je ermee en hoe is smaak van belang voor de voedseltransitie naar een duurzaam voedingspatroon?

10.45 - 12.15 uur: Kenniscafé, kies twee inhoudelijke kennissessies

12.15- 13.30 uur: verrassende en duurzame lunch, smaaksensaties gegarandeerd!

13.30 - 14.45 uur: kies twee actieve workshops: proeven, ervaren, doen!

14.45 - 15.30 uur: Smaakcafé: speeddaten met ondernemers van innovatieve food start-ups

15.30 uur: netwerkborrel

 Ben jij er live bij? Meld je alvast aan!

Wil je alleen op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Organisator:
CIV Groen, praktijkcluster Food
Datum:
2 juni 2022
Locatie:
De Groene Afslag - Laren
Terug naar boven