Door mee te doen aan deze Inspiratiedag, bouw je als deelnemer mee aan het btg VGG-netwerk. Dit door kennis te maken met collega’s van andere opleidingen, scholen en werkomgevingen. Daarnaast kom je in aanraking met nieuwe beroepen die ons onderwijs de komende jaren sterk gaan beïnvloeden.

Wat kun je verwachten?

Wij beginnen deze dag gezamenlijk bij het World Food Center in Ede. Vanaf deze inspirerende plek word je de hele dag op een leuke en afwisselende wijze ondergedompeld in de wereld van nu en de toekomst. Actief op (be)zoek naar de laatste trends, hippe startups, gedreven ondernemers en verrassende concepten binnen de VGG-sectoren. Maar we gaan zeker ook voor de out-of-the-VGG-box ervaringen. We gaan sowieso langs bij niemand minder dan topkok Christian Wei(verrot lekker)! En we kunnen natuurlijk ook een bezoek aan de erg bijzondere bananenkas niet aan ons voorbij laten gaan. 

Aanmelden voor deze inspiratiedag is kosteloosWacht niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leuk om te weten: wij hebben een aantal hotelkamers in optie bij de Vakschool Wageningen. Mocht je hier - voor eigen kosten - gebruik van willen maken, dan kun je dit aangeven bij de aanmelding.

AANMELDEN DOE JE HIER! 

Uiteraard mag je deze link doorsturen naar collega's waar deze dag ook interessant voor is!

Leuk om te weten

Wij hebben een aantal hotelkamers in optie bij de Vakschool Wageningen. Dit zowel als voor de nacht voorafgaand aan de Inspiratiedag, als na afloop van de dag. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je dit aangeven bij de aanmelding. Wij reserveren de kamer en het bedrag is direct bij de Vakschool Wageningen te voldoen.

1-persoonsgebruik : € 72,50 per nacht
2-persoonsgebruik : € 90,00 per nacht
Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting van € 1,85 p.p.p.n.

Organisator:
Bedrijfstakgroep Voedsel, Groen en Gastvrijheid (MBO Raad)
Datum:
woensdag 10 november 2021
Locatie:
World Food Center in Ede
Terug naar boven