Bent jij vmbo- of mbo-docent en wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het groene vak en te weten komen wat voor vakkrachten de sector in de toekomst nodig heeft? En daarbij ook kennis, ervaring en ideeën uitwisselen met vakgenoten? Dan mag je deze dag op deze inspirerende locatie vol aansprekende voorbeelden niet missen!

Een dag vol inspiratie en ontmoeting!

De afgelopen jaren was de docentendag druk bezocht. Docenten waren positief vanwege de actualiteit en het feit dat men collega’s kon ontmoeten en vooral ervaringen kon delen. Lees hier het verslag van de vorige keer.

Vmbo docenten gezocht!

Bent u vmbo-groendocent? Dit jaar willen we naast mbo-docenten ook nadrukkelijk vmbo-groendocenten uitnodigen. Op diverse plekken in het land werken bedrijven, mbo- en vmbo-scholen nauw samen om studenten en leerlingen te laten zien hoe mooi en veelzijdig onze groene sector is. Die samenwerking willen we graag intensiveren en uitbreiden.

Programma

Momenteel wordt gewerkt aan een afwisselend programma van lezingen en workshops, over nieuwe ontwikkelingen in de sector. Mocht je thema’s willen aandragen, dan kan dit via Jeroen Zijlmans van VHG.

Combineer workshops van jouw keuze met een bezoek aan de Floriade Expo en/of met een vergadering!

Organisator:
Praktijkcluster Groen, natuur & leefomgeving van CIV Groen & VHG
Datum:
6 oktober 2022
Locatie:
Het nieuwe klimaatadaptieve en levende gebouw van Aeres HBO op de Floriade Expo 2022
Terug naar boven