In dit webinar is Jeroen Wouters te gast van Foodvalley NL.  Jeroen is afgestudeerd als Levensmiddelentechnoloog en gepromoveerd aan Wageningen Universiteit. Hij heeft een brede achtergrond in voedingstechnologie, met specifieke ervaring in productontwikkeling en voedingsonderzoek.

Jeroen neemt ons mee in de wereld van gepersonaliseerd voedsel: op Sportcentrum Papendal houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van functionele voeding voor sporters. Daarnaast is hij directeur van Eat2Move, een innovatie-hub voor voeding en sport, waar gewerkt wordt aan optimale voeding voor prestatie en herstel in (top)sport maar ook in de zorg. Bij Foodvalley NL begeleidt en ondersteunt hij internationale samenwerking op het gebied van innovatie in voeding. Zijn passie is om wetenschap in de praktijk te brengen, met een specifieke interesse in gespecialiseerde voeding.

>> AANMELDEN

Organisator:
Praktijkcluster Food van CIV Groen
Datum:
3 februari 2022 15.00-16.00 uur
Locatie:
Online via Zoom
Terug naar boven