Lianne de Bie, directeur van het Slow Food Youth Network (SFYN) en ondernemer Mark Kulsdom (eerder foodactivist en bedenker van The Dutch Weed Burger) vertellen hun inspirerende verhaal. 

>> DIRECT AANMELDEN

Mark: "Wij geloven dat plantaardig leven de sleutel is tot verandering. Of het nou gaat om de bio-industrie, verduurzamen van de economie of totale wereldvrede."

Lianne de Bie is directeur van het Slow Food Youth Network (SFYN). SFYN is hét netwerk voor jonge mensen die zich inzetten voor gezond, duurzaam en eerlijk eten voor iedereen. Onder andere kunnen jongeren deelnemen aan de SFYN academie: door middel van colleges, excursies, workshops en een studiereis verdiepen zij zich in ketens en systemen. Lianne de Bie vertelt over de missie van SFYN en de drive van de jongeren die zich bij deze beweging aansluiten. Welke thema’s spreken hen aan?

Lianne de Bie

Ondernemer Mark Kulsdom  was eerder zo’n jongere. Ooit begon hij als foodactivist. In 2012 bedacht hij samen met Lisette Kreischer The Dutch Weed Burger. Een plantaardige en eiwitrijke burger verrijkt met lokaal geteeld zeewier uit de Oosterschelde. Anno 2021 is The Dutch Weedburger een begrip maar ook een serieuze speler in de wereld van foodproductie. Hoe word iemand van foodactivist foodondernemer? Mark Kulsdom neemt ons mee.

Een interactief webinar dat je niet mag missen!

>> AANMELDEN

Ook interessant: webinar - Gepersonaliseerd voedsel op 3 februari 2022

Organisator:
Praktijkcluster Food van CIV Groen
Datum:
9 december - 15.00-16.00 uur
Locatie:
Online via Zoom
Terug naar boven