Kennisexport, competentieontwikkeling en daarmee bijdragen aan duurzame oplossingen voor wereldwijde voedselvoorziening, klimaat en leefbaarheid zijn belangrijke ambities. De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn daarbij leidend en aansluiting wordt gezocht op de Europese Green Deal.

 De groene sector heeft, in combinatie met het groene kennis- en onderwijssysteem, de potentie om uit te groeien tot een internationaal en Europees ‘expertisecentrum’ voor bovenstaande doelen.

 Het Groenpact versnellingsprogramma internationalisering pakt deze uitdagingen op.

Met welk idee of concept loop jij rond als het gaat over internationalisering in de groene sector? Mogelijk dat partijen in het netwerk van Groenpact je verder kunnen helpen, een aantal daarvan staat hieronder genoemd. Je kunt ook het formulier invullen, we helpen je graag verder.Vind hier de juiste samenwerkingspartner

Topsector Agri&Food versterkt de leidende positie op de wereldexportmarkt voor agri- en food producten. Contactpersoon is Willemien van Asselt.

Topsector T&U levert een essentiële bijdrage in 'werelduitdagingen' (SDG’s), zoals voedselzekerheid. Contactpersoon is Gert Stiekema.

Niet gevonden
wat je zocht?

Groenpact gaat graag voor je opzoek. Via dit formulier kun je eenvoudig aangeven waarnaar je zoekt. Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om jouw zoekopdracht te bespreken.

*Verplichte velden

Actueel

Terug naar boven