Ook in de groene sector is dat het geval. De ontwikkeling van (sleutel) technologieën biedt oplossingen voor vraagstukken in de sector bijvoorbeeld op het vlak van smart farming en natuurbeheer met ICT, big data, blockchain, kunstmatige intelligentie, geo-informatie, precisielandbouw, drones en robotisering.

Deze uitdagingen worden opgepakt in het Groenpact versnellingsprogramma Digitalisering en Technologisering.

Met welk idee of concept loop jij rond als het gaat over IT & Technologie in het groene domein? Mogelijk dat partijen in het netwerk van Groenpact je verder kunnen helpen, een aantal daarvan staat hieronder genoemd. Je kunt ook het formulier invullen, we helpen je graag verder.Vind hier de juiste samenwerkingspartner

Programma op initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Het project Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) helpt boeren en tuinders verder met precisielandbouw. Projectleider is Corne Kempenaar.

Roadmap ‘High Tech to Feed the World’ heeft onder andere in het AgriFoodTech Platform vorm gekregen.

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT werkt aan de kansen die digitalisering het hoger onderwijs in Nederland biedt.

Het Versnellingsprogramma Digitalisering & Technologisering versnelt ontwikkelingen die cruciaal zijn voor nieuwe opleidingsmodellen. Wil j meer weten, neem dan contact op met Bart van de Beek (bart@vandebeekadvies.nl) of Caroline Wolderling (caroline.woldeling@wur.nl).

Niet gevonden
wat je zocht?

GroenPact gaat graag voor je opzoek. Via dit formulier kun je eenvoudig aangeven waarnaar je zoekt. Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om jouw zoekopdracht te bespreken.

*Verplichte velden

Terug naar boven