Ook in de groene sector is dat het geval. De ontwikkeling van (sleutel) technologieën biedt oplossingen voor vraagstukken in de sector bijvoorbeeld op het vlak van smart farming en natuurbeheer met ICT, big data, blockchain, kunstmatige intelligentie, geo-informatie, precisielandbouw, drones en robotisering. Deze uitdagingen worden opgepakt in het Groenpact versnellingsprogramma Digitalisering en Technologie.

Het Versnellingsprogramma Digitalisering & Technologie heeft in samenwerking met de Nederlandse AI Coalitie een online cursus AI gemaakt. In deze online cursus ontdek je samen met andere groene professionals wat AI nu eigenlijk is en hoe het de AgriFood sector kan helpen. Je leert in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

 

Met welk idee of concept loop jij rond als het gaat over IT & Technologie in het groene domein? Mogelijk dat partijen in het netwerk van Groenpact je verder kunnen helpen, een aantal daarvan staat hieronder genoemd. Je kunt ook het formulier invullen, we helpen je graag verder.Vind hier de juiste samenwerkingspartner

Programma op initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Het project Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) helpt boeren en tuinders verder met precisielandbouw. Projectleider is Corne Kempenaar.

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT werkt aan de kansen die digitalisering het hoger onderwijs in Nederland biedt.

Het Versnellingsprogramma Digitalisering & Technologie versnelt ontwikkelingen die cruciaal zijn voor nieuwe opleidingsmodellen. Wil je meer weten, neem dan contact op met Bart van de Beek (bart@vandebeekadvies.nl) of Ryanne Rustenburg - (r.rustenburg@clusius.nl)

Niet gevonden
wat je zocht?

Groenpact gaat graag voor je opzoek. Via dit formulier kun je eenvoudig aangeven waarnaar je zoekt. Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om jouw zoekopdracht te bespreken.

*Verplichte velden

Actueel

Terug naar boven