Deze themadag voor werkgevers in het groene domein is een initiatief van Colland.

Het begint met goed werkgeverschap en met energie. Hoe kijk jij als ondernemer naar je mensen en wat biedt jij hen als ze bij jou komen werken? Er zijn meer dan voldoende mensen om het werk te doen, ze weten onze ondernemers alleen nog niet te vinden.

De uitdaging ligt in het vermogen je als ondernemer aan te passen aan de arbeidsmarkt van de toekomst. Een andere manier van denken om de nieuwe generatie werkenden aan je te binden. Daar gaat het over tijdens deze themadag van Groenpact en Colland Arbeidsmarkt.

Organisatiefuturoloog Arjen Banach

Arjen Banach neemt je mee in de wereld van werkgeverschap, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. "Mijn uitgangspunt is: er zijn meer dan voldoende mensen om het werk te doen, alleen zij weten jou als werkgever nog niet te vinden. Hoe bouw je werkplekken waar mensen willen zijn in plaats van waar ze moeten zijn.", stelt Arjen Banach. Met aandacht voor technologie en AI, als kans zeker niet als oplossing.

Workshops

Er zijn twee workshoprondes met steeds drie interactieve inspiratiesessies. U krijgt de kans twee inspiratiesessies te volgen en concrete handvaten op de verschillende thema's mee te nemen.

Workshop 1: Krapte op de arbeidsmarkt
Workshop 2: De arbeidsmarkt van de toekomst
Workshop 3: Levenlang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid

LTO Noord organiseert de themadag in opdracht van Groenpact & Colland Arbeidsmarkt

Organisator:
LTO Noord, in opdracht van Colland (in samenwerking met Groenpact)
Datum:
24-04-2024
Locatie:
Fort de Batterijen - Overeindseweg 25, Nieuwegein
Terug naar boven