Publicatiedatum: 19-07-2018

Na het afstuderen van het groenonderwijs begint het ‘echte’ leven. Met weemoed wordt er vaak teruggedacht aan de studententijd. De Vereniging Van Afgestudeerden Dronten (VVAD), de alumnivereniging van Aeres Hogeschool Dronten, heeft een jubileumeditie van hun blad Drieslagen gemaakt ter ere van het 60-jarig bestaan van de hogeschool en 50-jarige vestiging in Dronten. In het voorwoord staat: "Om zestig jaar te bestaan moet je continu kunnen veranderen, maar ook het gemeenschappelijke in stand kunnen houden."

Ook minister Schouten heeft een bijdrage aan het blad gegeven in de vorm van een interview en stelt dat het onderwijs de toekomstige agrarisch ondernemers en mensen die in de agribusiness werken, moet klaarstomen voor een veranderende wereld. Afgestudeerden van landbouwonderwijs komen overal terecht, in het alumniblad staan veel voorbeelden, uit de hele wereld. Ook voor alumni van alle agrarische hogescholen geldt de oproep van de minister: “Onderwijs, kennisinstellingen en bedrijfsleven moeten goed samenwerken en hun verantwoordelijkheid nemen.”

Klik hier voor de jubileumuitgave.

(Bron: VVAD)

Meer lezen?

Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief. Je ontvangt elke maand een selectie van de nieuwste ‘Groen in Actie’ verhalen, nieuws en events.

Dit groene verhaal is
mede mogelijk gemaakt door:


,
,
,
,

Meer lezen?

Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief. Je ontvangt elke maand een selectie van de nieuwste ‘Groen in Actie’ verhalen, nieuws en events.

Terug naar boven