In het tweede innovatiecafé 'Circulariteit in de tuinbouw' op donderdag 25 november zet Greenport Aalsmeer wederom een aantal partijen in het zonnetje die met circulaire processen in de tuinbouw bezig zijn. Draaide het tijdens het 1e café om bioplastics, dit keer staat de plant centraal: van het maken van nieuwe producten uit organische reststromen tot aan het halen van biologische meststoffen uit de planten zelf.

Het innovatiecafé is dit keer hybride: online en op locatie bij het Living lab Circulaire Tuinbouw in Bleiswijk. Bij het Living Lab is er ruimte voor maximaal dertig personen. Wilt u hierbij live aanwezig zijn, geeft u zich dan snel op. Online is het aantal deelnemers uiteraard onbeperkt. U kunt het innovatiecafé achteraf ook terug kijken via het YouTube kanaal van Greenport Aalsmeer.

Sprekers

  • Dewi Hartkamp - programmamanager bij Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN)
  • Peter Oei - programmamanager bij Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN)
  • Matthijs Dijkshoorn - directeur van Dijkshoorn Recyling
  • Peter Klein - directeur bij Biota-Nutrients

Let op: aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Geef bij uw aanmelding duidelijk aan of u dit innovatiecafé live of online wilt volgen. Indien u deelneemt aan het live event, dan rekenen wij op uw komst naar het Living Lab in Bleiswijk. Bent u onverhoopt toch verhinderd, laat het ons dan weten. Wij kunnen dan iemand anders blij maken met een van de dertig plekken die we op locatie beschikbaar hebben.

  • Datum: donderdag 25 november
  • Locatie: online en live bij het Living lab Circulaire Tuinbouw - Dijkshoorn, Overbuurtseweg 8, 2665 CA te Bleiswijk.
  • Tijstip: 15.00 - 16.00 uur
  • Aanmelden: Aanmelden kan t/m maandag 22 november via onderstaande button o.v.v. naam, bedrijf en e-mailadres. Geef bij uw aanmelding duidelijk aan of u dit innovatiecafé live of online wilt volgen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname. Een dag van tevoren ontvangen de deelnemers aan de livestream een link waarmee zij op donderdag 25 november kunnen deelnemen aan dit innovatiecafé. 

>> Aanmelden

Greenport Aalsmeer organiseert dit event volgens de meest recente voorschriften vanuit het RIVM. Deelname aan het live event is alleen mogelijk met een geldige QR code via de Corona Check App. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Organisator:
Greenport Aalsmeer
Datum:
Donderdag 25 november van 15.00-16.00 uur
Locatie:
Online en live in Bleiswijk
Terug naar boven