De media zit vol met maatschappelijke vraagstukken die verbonden zijn met het groene domein. Wat ons tot hier heeft gebracht, brengt ons blijkbaar niet ver genoeg.

"Hoe gaan we het dan wél samen doen?"

 Hoe komen we daar? Welke kennis en expertise hebben we daarvoor nodig?

Praktijkgericht onderzoek is er voor de oplossingen die de praktijk nodig heeft. Daarvoor nodigen we onderzoekers, beleidsmakers, managers, directies en bestuurders uit de beroepspraktijk uit, om samen met ons te sturen naar een groene toekomst. Samen programmeren wij (voor) de groene toekomst.

Koersen op kwaliteit en impact; Samen leren

CoE Groen en Regieorgaan SIA organiseren daarbij samen een interactieve ochtend waarin we met onderzoekers en experts samen aan de slag gaan met onderzoekscompetenties en leren van elkaar.

Ervaar wat CoE Groen en Regieorgaan SIA voor jou kunnen betekenen en geef aan wat er volgens jou beter kan. In workshops kun je werken aan je skills voor het schrijven van een honoreerbaar voorstel, kiezen voor de beste onderzoeksmethodiek of het verbinden van stakeholders. Wij inspireren jou, jij inspireert ons. Samen worden we beter.

Na de zomer is het mogelijk om aan te melden voor het congres en het ochtendprogramma.

Over Centre of Expertise Groen

Het Centre of Expertise Groen is de samenwerking van de vier groene hogescholen Aeres Hogeschool, Hogeschool Van Hall Larenstein, HAS Hogeschool en Hogeschool Inholland. Het CoE Groen wil door gezamenlijk praktijkgericht onderzoek een significante bijdrage leveren aan de relevante maatschappelijke vraagstukken op het gebied van voedsel, klimaat, natuur- en leefomgeving. Dit doet het CoE Groen door kennisontwikkeling en -opbouw binnen de groene sector in Nederland, het dissemineren van deze kennis en het implementeren hiervan in het groene onderwijs en de groene beroepspraktijk: regionaal, nationaal én internationaal.
Samen werken we aan de grote transitieopgaven voor ons groene domein.

>> naar de website van CoE Groen

Organisator:
CoE Groen en Regieorgaan SIA
Datum:
24 november
Locatie:
Hogeschool Van Hall Larenstein, Velp
Terug naar boven