Antropoloog Jitske Kramer zal deze wekelijkse EAT THIS! webinarreeks op woensdag 24 juni vervolgen en ingaan op de wil van individuen en groepen om te veranderen. Met haar achtergrond, haar motivatie om te leren en haar reislust komt ze met diverse culturen in aanraking en doet ze verrassende observaties waar organisaties en groepen profijt van zullen hebben in tijden van transitie.

Zij schijnt met een frisse blik, als buitenstaander in de tuinbouwsector, een nieuw licht op organisatieculturen, gedragingen binnen sectoren en leiderschap. Ze weet dit te vertalen naar kansen voor de sector en prikkelt de deelnemers om stevig na te denken en hun stem te laten horen. Naast dat de deelnemers haar kritische vragen kunnen stellen, spreekt ze met Hidde Boersma over haar observaties en wat deze betekenen voor de tuinbouwsector. Hidde zal een inkijkje geven in zijn overtuigingen over het ecomodernisme, om er tijdens de volgende webinar van 1 juli uitgebreid over uit te wijden.

Aanmelden en meer informatie

Deelname aan de EAT THIS! webinars is kosteloos en interessant voor professionals binnen- en buiten de glastuinbouwsector, geïnteresseerden in transitie, leiderschap en de effecten van groepsdynamiek op organisaties en sectoren.

Aanmelden voor de webinar met Jitske Kramer op woensdag 24 juni 16:00 CET kan via deze link:

Hierna volgen wekelijks op woensdagen om 16:00 CET webinars met toonaangevende sprekers, als volgt:
1 juli – Hidde Boersma met Erin Fitzgerald
8 juli – Erin Fitzgerald met Jasper Claus
15 juli – Jasper Claus met Berry Marttin
22 juli – Berry Marttin met Martin Koppert

Informatie en aanmelden voor deze vervolgsessies:

Organisator:
World Horti Center en NethWork
Datum:
Alle woensdagen in juli om 16.00 uur
Locatie:
Online
Terug naar boven