Publicatiedatum: 14-04-2020

Het World Horti E-book geeft met handige informatie van tuinbouwbedrijven en -organisaties, interessante links en video’s een verdieping in de onderwerpen. Deze diensten zijn kosteloos via de website te bekijken.

De Online HortiXperience gaat nog verder: de bezoeker die na het bezoeken van de Horti Tour en het World Horti E-book nog meer tuinbouwexpertise zoekt, kan een online Q&A-sessie boeken met één van de experts en in contact worden gebracht met de ruim 130 toonaangevende bedrijven die aan World Horti Center verbonden zijn.

Hoe werkt de Online Tour? Via de website van World Horti Center vertellen de HortiXperts waarom de Nederlandse glastuinbouw zo succesvol is, welke innovatieve kasconstructies en -installaties er zijn en wat er in de All Climate Greenhouse én het onderzoekscentrum van World Horti Center gebeurt. Ook vertellen de experts over de kansen in de glastuinbouw voor jongeren en de toegevoegde waarde van de sector voor de grote maatschappelijke uitdagingen. De onderwerpen zijn in verschillende themavideo’s uitgewerkt.

Meer informatie over de Online HortiXperience kun je vinden op de website van World Horti Center.

Foto: World Horti Centre

Meer lezen?

Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief. Je ontvangt elke maand een selectie van de nieuwste ‘Groen in Actie’ verhalen, nieuws en events.

Meer lezen?

Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief. Je ontvangt elke maand een selectie van de nieuwste ‘Groen in Actie’ verhalen, nieuws en events.

Terug naar boven